Upgrade ştergătoare parbriz Fabia MK2

Împarte cu prietenii tăi:

Acum ceva timp cumnata mea mă roagă să îi cumpăr o pereche de ştergătoare pentru maşină, Skoda Fabia MK2. Îi cer VIN-ul maşinii şi intru pe un magazin online dedicat, nu îi spun numele, dar era ePiesa.ro. Selectez rapid o pereche de ştergătoare marca Bosch bazându-mă că pun în coş modelul potrivit atât ca lungime cât şi ca mod de fixare.

După ce le-am ridicat de la magazin a sosit şi momentul montării pe maşină. Surpriza a fost că diferea modul de fixare. Braţele ştergătoarelor erau tip cârlig iar ştergătoarele se fixau prin clipsare (model des întâlnit la grupul VW-Audi). Ca şi lungime erau perfecte, la Fabia MK2 lungimea pentru ambele ştergătoare este de 530mm.

Având în vedere că trecuse ceva timp de când cumpărasem ştergătoarele şi până le-am montat nu le mai puteam returna cu scopul de a lua unele cu fixare tip cârlig. La o simplă căutare pe net am găsit un alt magazin online, nici de această dată nu facem reclamă. Autolux.ro este siteul de unde am achiziţionat cele două braţe (aftermarket) pentru ştergătoarele de parbriz, acestea având modul de fixare identic cu cel al ştergătoarelor.

Odată avute piesele le-am montat pe maşină, atenţie pentru a scoate braţele mai uşor aveţi nevoie de o presă specială. Foarte OK braţele, între cele originale şi cele aftermarket nu pot spune ca e o diferenţă.

Ștergătoare auto PROMOȚII

Piese montate:

Set ştergătoare Bosch cod: 3 397 009 051 / Pret: 83RON / epiesa.ro

Brat ştergător faţă stânga cod: BIT-5J1955409B /  Pret: 32.90RON / autolux.ro

Brat ştergător faţă dreapta cod: BIT-5J1955410B /  Pret: 32.90RON / autolux.ro

Împarte cu prietenii tăi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor info aici

Pentru a oferi o experienţă îmbunatăţită pe site-ul nostru este necesară activarea cookie-urilor.

Închide