Înlocuire baterie Samsung Galaxy S6 Edge Plus

Împarte cu prietenii tăi:

Astăzi un bun prieten s-a hotărât să îşi schimbe bateria la telefon constâns de faptul că cea veche îşi pierduse din caracteristici, telefonul nu mai ţinea iar iconiţa bateriei indica modificări bruşte ale nivelului. Vă sfătuiesc să înlocuiţi bateria doar cu una originală Samsung, iar dacă nu aveţi la îndemână un feon cu aer cald nu vă apucaţi de treabă. Dacă lucraţi îngrijit nu veţi avea nevoie să înlocuiţi straturile de adeziv sau capacul spate. Grijă mare capacul spate este din sticlă. Pentru a vă uşura muncă utilizaţi o spatulă de plastic şi o ventuză (noi am avut doar ventuza).

Am încălzit uşor pornind din zona portului USB, folosind ventuya am tras de capac pentru al desprinde creând astfel suficient spatiu pentru a introduce “spatula”. Neavând una am folosit cărţi de vizită. Puteţi folosi şi cărţi de joc. Puţin câte puţin am încălzit capacul spate şi am introdus cărţile de vizită pentru a desprinde capacul. Îcălziţi bine capacul pentru a asigura o desprindere uşoară şi pentru a nu deteriora adezivul sau mai rău capacul.

După demontarea capacului spate este necesar să scoateţi cartela din telefon şi să demontaţi cele 18 şuruburi care ţin rama telefonului. Utilizaţi o şurubelniţă Philips potrivită. După scoaterea şuruburilor extrageţi displayul cu placa de bază din ramă. Acum am ajuns la baterie, şi aceasta este lipită. Am extras cablul de alimentare iar bateria am înlăturat-o utilizând o leră.

De aici tot procesul decurge invers pas cu pas. Am montat bateria, rama şi apoi capacul din spate. Pentru o lipire mai buna a capacului am utilizat din nou feonul cu aer cald.

Împarte cu prietenii tăi:

2 comentarii la „Înlocuire baterie Samsung Galaxy S6 Edge Plus

 • 9 decembrie 2017 la 4:44
  Permalink

  De unde ai comandat bateria? Multumesc

  Răspunde
  • 9 decembrie 2017 la 8:59
   Permalink

   Salut, bateria a fost comandata de pe GSM Net:
   https://www.gsmnet.ro/piese-componente-acumulatori/acumulator-samsung-galaxy-s6-edge-plus-g928-bulk

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor info aici

Pentru a oferi o experienţă îmbunatăţită pe site-ul nostru este necesară activarea cookie-urilor.

Închide