De ce un Espressor cu capsule?

Împarte cu prietenii tăi:

Mă gândeam zilele trecute de ce am la vânzare pe Olx un espressor Saeco Poemia pe care doresc să îl înlocuiesc cu un apara de cafea cu capsule. Răspunsul este unul destul de simplu, espressorul cu capsule îmi oferă ceva mai multe alternative când vine vorba de tipul cafelei pe care îmi doresc să îl beau într-una din zile. Poemia este un aparat manual ceea ce îmi permite să scot o cafea excelentă, în combinţie cu laptele spumat pot face un latte macchiato sau un caffe latte aşa cum rar bei. Poţi adăuga scorţişoară, nucă de cocos, iar mierea îi schimba cu adevărat gustul.

dolce gusto
Krups Oblo

Cu toate astea îmi doresc un espressor cu capsule şi aş alege Krup Oblo (la promoţie îl găsiţi si la 200ron) deoarece presiunea apei ajunge la 15 bari. La Bosch Tassimo este de 3.3 bari (au şi de 15 bari dar preţul deja sare), personal nu am testat aparatele de la Tassimo dar facând legătura între presiunea apei şi Jacobs care au cafea solubilă mă duc cu gândul că tot Krups oferă placerea unei cafele tari. Repet, e doar părerea mea, am auzit doar aspecte pozitive legate de Tassimo.

Jacobs
Tassimo Vivy

Un espressor Saeco îţi poate oferi tipul de cafea dorit abia în gama de aparate super automatizate, iar preţul este unul pe măsură. Adevărat, ai avantajul unei cafele desăvârşite deoarece aparatul este mereu curat, cafeaua se macină pe loc, laptele adăugat în cafea este cel pe care îl pui în aparat. Şi unele aparate chiar vin cu filtru de apă incorporat.

Un espressor cu cpasule oferă o plăcere similară dar la un preţ cu mult mai avantajos. Apeşi pe buton şi în funcţie de capsula intrudusă în aparat ajungi să bei băutura la care visai mult mai repede şi crede-mă ai de unde alege. Şi aici cafeaua este vidată pentru păstrarea aromei însă dezavantajul este dat de celălalte substanţe precum laptele praf ş.a.

Tu ce espressor ai alege din gama de espressoare cu capsule ?
Nu uita: În alegerea aparaturii ce ne înconjoară cel mai mult contează ce vrem noi de la ele.
Împarte cu prietenii tăi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor info aici

Pentru a oferi o experienţă îmbunatăţită pe site-ul nostru este necesară activarea cookie-urilor.

Închide