Cea mai bună experiență avută în service

Împarte cu prietenii tăi:

Exista o vreme când credeam că la un service reprezentanță pot soluționa și cele mai ascunse probleme ale mașinii mele însă din experiență pot spune ca nu știu sau mai bine zis nu își dau interesul când vine vorba de reparat mașini. Reprezentanțele au mereu spatele asigurat de revizii, când omul se duce obligat de ideea de garanție.

Câteva momente avute în reprezentanțele Opel din București:

 • Union Motors: am fost cu ulei de servodirecție Liqui Moly iar la o simplă verificare, după ce bidonul a fost desfăcut mi s-a zis că nu e cel potrivit, doar că cel recomandat și folosit de respectivii era GM pentru Astra J și Insignia, la Astra G-ul meu nu era potrivit. După 15 minute de rulare cu mașina volanul era pietroi, întors la service le-a luat 2 zile să verifice daca uleiul recomandat era bun, eu am deslușit misterul după nici 5 minute de căutat pe net.
 • Rădăcini Motors: de fiecare dată când m-am dus cu piesele mele nu mi-au dat garanție pentru manoperă sau mi-au zis ca maxim 2 săptămâni e garanția. Mai nou zic că nu mai lucreaza cu piesele clientului
 • Rădăcini Motors Bl. Timișoarei: la mașinile mai vechi se acordă un discount la manoperă, când ți-l dau când nu, din diverse motive.
 • Rădăcini Motors Bl. Timișoarei: în urma unei constatări ajung să schimb cureaua și kitul de transmisie, la montaj piesele nu au fost verificate dacă sunt compatibile, noroc că erau, iar cureaua s-a montat tot cea veche pentru că mecanicul nu s-a uitat prea bine în cutia kit-ului de transmisie.
 • Rădăcini Motors Bl. Timișoarei: din cauza unei probleme de neidentificat la ei ajung să schimb iar kit-ul de transmisie și fulia de la vibrochen, îi rog să verifice ca totul să fie ok, după încă 5 luni mai schimb încă un set, de vină pare să fie alternatorul, asta am aflat, mai mult dedus dar nu de la ei.
 • Rădăcini Motors Iuliu Maniu: taxează și aerul din pneuri pe care îl bagă, la un schimb de cauciucuri pe care dacă îl faci la un service mare specializat pe acest domeniu dai un 50ron la, ei dai peste 100 de roni, taxează și pasta și plumbii, iar la final pleci cu jantele zgâriate pe margine și cu un cauciuc ciupit în trei locuri.

Dacă ai o mașină care a ieșit din perioada de garanție de 2-3 ani deja ești văzut prost, de la recepționer până la mecanic. Mecanicii de aici nu știu să repare sau să identifice problema. Ei știu doar să schimbe piese și atât. Si nici jobul ăsta nu îl fac ca la carte.

Am mai cochetat și cu alte service-uri însă singurii la care am apelat și nu doar mi-au răspuns la întrebări, mi-au dat și sfaturi au fost cei de la EDS Service Opel. Nu doar au schimbat piese, au testat și încercat să afle cauzele. De la bancul de mecanică am ajuns la electrică după ce mecanicul a depistat o problemă la mașină. Pot spune că a fost service-ul unde am stat lângă mecanic doar cât am avut de discutat, la cererea acestuia, pentru a-mi explica cele constatate. Au schimbat doar piesele defecte deși am zis de la început că cele deja de pe mașină sunt în garație. Puteau să dea jos tot ca să îmi ia bani. De la 350ron manoperă la Rădăcini pentru aceleași operații am dat la EDS 170ron. Au cea mai dotată sală de așteptăre și cred că știu de ce, pentru că clienții nu simt nevoia să stea lângă mecanici să verifice.

Voi prin ce situații ați trecut? De ce service-uri să ne ferim?

Împarte cu prietenii tăi:

2 comentarii la „Cea mai bună experiență avută în service

 • 5 noiembrie 2018 la 19:12
  Permalink

  Feriti-va de RADACINI in toata tara! Sunt la furat!!!!

  Răspunde
  • 5 noiembrie 2018 la 19:20
   Permalink

   Aprob, mereu am plecat fara piese marunte de pe masina cand am fost la ei. Iar la o constatare pentru un dosar de daune, initial au zis ca nu ma costa nimic ca mai apoi sa supraevalueze daunele ca sa imi scoata masina dauna totala si sa imi ceaea 1200ron taxa de reconstatare. Am evaluat masina in alt service si concluzia, mai putin de jumatate valora dauna si imi lipseau ornamente si suruburi care tineau bara fata…

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor info aici

Pentru a oferi o experienţă îmbunatăţită pe site-ul nostru este necesară activarea cookie-urilor.

Închide