LG G Pro Lite D686 rămâne blocat cu logo-ul LG

Împarte cu prietenii tăi:

Într-o zi unul din colegii de serviciu vine cu un telefon de la LG, e vorba de G Pro Lite (LG-D686) care nu mai mergea. Aparent rămânea blocat în bootloader atunci cand apare sigla LG cea statică.

Mi-a zis că a încercat și a și reușit să îi dea Factory Reset dar telefonul nu trecea de logoul LG.

După ceva butonări părea că nu se poate rezolva. Am ținut apasat Volume Down + Volume Up + Power button până când telefonul a vibrat însă nu am dat drumu la taste imediat după vibrație, le-am mai ținut apăsate 1-2 secunde

. Surprinzător telefonul a pornit, după logoul static a urmat cel în mișcare acompaniat de sunet și imediat eram în android. Părea totul ok, i-am dat Factory Reset, însă, dacă închideam din Power button telefonul și îl reporneam mă loveam de aceeași situație avută inițial.

Am reîncercat combinația de taste și telefonul a pornit din nou doar că andorid-ul dădea notificări cum că anumite servicii nu mai funcționează.

Am demontat placa de bază și am spălat-o cu alcool izopropilic și o pensulă fină, însă problema continuă.

Am zis că ar fi cazul să reinstalez android-ul fie cel original fie să pun un bootloader + android custom. Doar că aveam probleme cu Download Mode car a mers o singură dată să intru în el și tot nu se conecta la PC.

Am descărcat de pe site-ul LG driver-ul USB și aplicația lor de conectare la PC pe care le-am instalat pe calculator. Pentru a ajunge pe site-ul LG dați click pe poza de mai jos!

 

Am pornit telefonul și l-am conectat la calculator, am așteptat până aplicația l-a recunoscut ca și conectat. Apare în partea stângă codul telefonului D686 când este conect telefonul.

După conectare am rulat Funcții suplimentare > Recuperare dintr-o eroare de actualizare. Apare o nouă fereastră de program și începe procedura de reinstalare a software-ului.

 

La sfârșitul întregului proces de rescriere software telefonul repornește singur. Nu mai dă erori. I-am dat iar Factory Reset și l-am testat în diferite condiții.

  • L-am inchis din Power button și l-am repornit.
  • I-am scos bateria când era pornit și l-am pornit.
  • I-am scos bateria în timp ce rula bootloader-ul și apoi l-ma pornit
  • L-am resetat de mai multe ori.

În toate cazurile telefonul s-a comportat normal.

Spor la treabă și sper să vă meargă și voua!
Împarte cu prietenii tăi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor info aici

Pentru a oferi o experienţă îmbunatăţită pe site-ul nostru este necesară activarea cookie-urilor.

Închide