Espressorul Krups Piccolo

Împarte cu prietenii tăi:

Într-un articol publicat acum ceva timp menţionam că am avut timp de 6 ani un espressor manual Saeco Poemia şi că îl vând pentru a cumpăra unul cu capsule. Timpul a trecut şi am intrat în posesia unui micuţ Krups Piccolo. Amuzant este şi cum am ajuns să deţin un astfel de espressor: pe facebook am văzut o reclamă, cum că, dacă cumpăr 12 cutii cu capsule Dolce Gusto (4 sortimente diferite) primesc gratuit espressorul. Am citit repede câteva review-uri despre el şi neajunsurile aparatului păreau să fia date de vasul mic de apă şi că de la vibraţii cana se deplasează în aparat. La naiba! Mai erau şi unele voci care ziceau că se arde… La naiba!

Am dat comandă pe dolce-gusto.ro şi în 2 zile a şi sosit acasă. Prin mâini mi-a trecut şi frăţiorul mai mare Oblo. Dar Piccolo chiar e mic.

Încă o parte amuzantă în povestea asta, soţia era acasă şi ea a ridicat coletul. Şi, deşi nu e mare băutoare de cafele, m-a asigurat că face o cafea bună după nici 30 de minute de când curierul predase coletul.

Primele impresii:

Aparatul este micuţ şi finuţ, materialele par de calitate. Vasul de apă este mic 0.6litrii însă eu nu văd o problemă aici, chiar dacă îl umplu cu apă de 2 ori pe zi. Espressorul deţinut anterior avea 1.5litrii şi sincer chiar dacă foloseam apă de la Cumpăna după câteva zile căpăta miros. Deci apa proaspătă ajunge în vas mai des.

Vibraţii sunt şi da cana se plimbă prin aparat. Ce e ciudat că l-au făcut greu la bază însă suportul pentru cană e mic şi preia cam toate vibraţiile. Dar rezolvarea e să puneţi un şerveţel pe suport şi peste el cana. Problemă rezolvată!

Cu faptul că uneori butonul clipoceşte mult pe roşu nu ştiu ce să zic. Fac cafea şi de 3 ori pe zi, câte două odată, şi nu am întampinat probleme cu aşteptatul după aparat, să se înverzească butonul de on/ off.

Iar cu faptul că se arde aşa cum cum zic unele voci rămane de văzut…

Ce avataje am când îl folosesc:

Prepar diferite tipuri de cafea într-un timp scurt. Când am musafiri mă ajută, espressorul vechi facea cafea bună, doar de un tip, iar preparatul ei îmi lua ceva timp.

 

Împarte cu prietenii tăi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor info aici

Pentru a oferi o experienţă îmbunatăţită pe site-ul nostru este necesară activarea cookie-urilor.

Închide