Îngheţată delicioasă din banane, ciocolată şi alune de pădure

Împarte cu prietenii tăi:

Ingrediente necesare:

  • 3 banane
  • 110ml lapte mai gras
  • 100g ciocolată neagră, concentraţie cât mai mare de cacao
  • o mână de alune de pădure prăjite

Preparare:

Bananele se decojesc, se taie bucăţi şi se dau la congelator până îngheaţă bine bine.

După ce au îngheţat se pun în blender, peste ele se toarnă laptele şi se presar alunele de pădure şi ciocolata mărunţită.

Se blenduiesc ingredientele iar pasta obţinută se aşază într-un vas de plastic. Se dă al congelator şi se serveşte după minim o jumătate de oră.

 

Îngheţata este gata şi se poate servi alături de alte siropuri sau în clătite.

Împarte cu prietenii tăi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor info aici

Pentru a oferi o experienţă îmbunatăţită pe site-ul nostru este necesară activarea cookie-urilor.

Închide