Rulou din piept de pui

Împarte cu prietenii tăi:

Pieptul de pui merge foarte bine în combinaţie cu legume coapte pe frigărui sau preparat sub forma unui rulou umplut. Am ales să folosesc felii de caşcaval, şuncă presată şi fâşii de ardei gras şi ceapă.

Pentru prepararea a 2 rulouri am folosit următoarele ingrediente:

  • 2 piepţi de pui mai mari
  • o ceapă
  • un ardei gras
  • câteva felii de şuncă presată şi caşcaval
  • puţin unt
  • 2 ouă

Mode de preparare:

Puiul se spală şi curăţă de pieliţi. Se taie astfel încât să obţineţi un strat gros de un centimetru şi de preferat să fie o singură bucată. Carnea de pui se acoperă cu o folie de plastic şi se bate cu făcăleţul.

Se aşază pe rând feliile de şuncă, caşcavalul şi la interior bucăţile de ardei gras, ceapă şi unt. Pentru compoziţia interioară puteţi încerca şi alte mixuri de legume, mezeluri şi brânzeturi.

 

 

Rulaţi carnea şi înfigeţi scobitori pentru a ţine totul laolaltă. Mai există o alternativă, într-o tavă de sticlă aşezaţi pe rând carnea de pui, suncă, caşcaval, legume şi iar caşcaval, şuncă şi pui.

Aşezaţi rulourile într-o tavă de sticlă cu puţină apă şi daţi la cuptor la foc mediu preţ de 25 de minute. Spre final când apa scade bateţiu două ouă pe care le turnaţi peste rulouri.

 

Poftă bună!

 

Împarte cu prietenii tăi:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin navigarea pe acest site, vă exprimaţi acordul asupra folosirii lor info aici

Pentru a oferi o experienţă îmbunatăţită pe site-ul nostru este necesară activarea cookie-urilor.

Închide